fredag 17 april 2009

domen är fastställd av tingsrätten


Idag fastställdes domen för de dömda i The Pirate Bay-rättegången. Jag tycker det är absurt att svensk lagstiftning kriminaliserar en hel generation. Jag tycker domen är orimlig i förhållande till vad de dömda anses ha gjort. Jag tycker det är dags att svenska folket får säga sitt. Det är dags för folkomröstning! Joina gruppen på Facebook och visa ditt stöd för demokratin. Desto fler folkomröstningar, desto bättre!

2 kommentarer:

. sa...

Du tycker alltså de som jobbar i Film, musik- och datorspelbrancherna inte ska få betalt för sina arbeten?
De stora som Jerry Bruckheimer klarar sig nog, men hur går det för små i branchen? Filmbolag, biografer etc. har rean gått i konkurs. 1000-tals anställda har förlorat sina jobb. vem vet kanske ännu fler. Vart ska det ta vägen? Allt detta p.g.a. att en generation inte vill betala för sig. Att ta ifrån någon dens levebröd och sätta sig ner och njuta av det är inte acceptabelt! Domen är självklar och fullständigt rättvis. TPB har ställt till med stor skada genom att tillgängliggöra upphovsrättsskyddat material. Därför säger jag er sluta ladda ner olagligt material från internet. Bara för att det finns där gör det inte mer rätt. Stäng ner The Pirat Bay och alla liknande sidor så att vi i framtiden inte får en branch där allt är helt mainstream. Där ingenting får sticka ut i mängden.
/Thomas

Mikaela Persson sa...

Givetvis ska de få betalt för sitt arbete. Det är inte medborgarnas fel att storföretagen inte hängt med på IT-vågen som startade för över tio år sedan.